Serie 3 springtrainingen

Ben jij op zoek naar goede springlessen en wil je tips krijgen op technische en wedstrijdgerichte aspecten? Volg dan een serie van drie professionele springtrainingen bij De Hazelhorst.

Niveau
De serie springlessen wordt gegeven op de dinsdagavond tussen 18.00 uur en 22.00 uur. De lessen duren per keer één uur. De groepen bestaan uit maximaal drie ruiters en amazones en worden samengesteld op basis van vergelijkbaar niveau en grootte van pony’s/paarden. Elk niveau is welkom op de serie springtrainingen, van B-springen tot en met (intern)nationaal. Zowel jonge, als ervaren pony’s en paarden.

Josta met Romantika, tijdens CSI Ommen

Josta met Romantika, tijdens CSI Ommen

Instructeur
De springtrainingen worden gegeven door de ervaren instructeur Fred van Straaten. Fred van Straaten heeft al vele ruiters en amazones begeleid op basissport, nationaal en internationaal niveau. Ook is Fred instructeur springen van het Hippisch Talenten Centrum Nederland (HTC).

HTC springtraining door Fred en Isabelle van Straaten

HTC springtraining door Fred en Isabelle van Straaten

Locatie
De serie springlessen op niveau wordt gegeven op manege De Hazelhorst in Den Ham. De Hazelhorst is sinds 2010 een officieel door de KNHS erkend Talenten Trainings Centrum (TTC). Daarmee was De Hazelhorst het tweede KNHS erkende TTC in Nederland. De serie trainingen wordt gegeven in een van de binnenmaneges van De Hazelhorst.

Adres:
Ommerweg 74 7683 AZ Den Ham in Overijssel 06-10331538

Fred met Dyonne-S

Fred met Dyonne-S

Kosten
De kosten voor de drie professionele springtrainingen bedraagt in totaal €60,-. Het lesgeld wordt contant voldaan bij de eerste les van de serie van drie.

Opgeven
Interesse? Opgeven kan per e-mail bij info@hazelhorst.nl. In de mail dien je het volgende te vermelden: • Naam • Leeftijd • Paard/pony (incl. categorie) • Niveau

Josta springwedstrijd spring training pony paard

Josta springwedstrijd spring training pony paard