Training

TRAINING EN INSTRUCTIE
Heb jij ambitie in de paardensport? Wij helpen je verder! De Hazelhorst is een door de KNHS erkend Talenten Trainings Centrum. Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht voor gerichte dressuur- en springinstructie en training. Op je eigen niveau, van manegeruiter tot wedstijdruiter. In kleine groepen of priveles. Tijdens de trainingslessen werken we aan je ontwikkeling als ruiter en aan de combinatie van ruiter met paard. Natuurlijk kun je zelf ook aangeven waar je graag aan wilt werken tijdens de trainingen.

Fred springwedstrijd internationaal Zabelle

Fred springwedstrijd internationaal Zabelle

SPRING INSTRUCTIE TRAINING
Bij ons wordt alleen lesgegeven door gediplomeerde instructeurs. Zij geven op jouw niveau dressuurlessen en springlessen en helpen je verder. Ook voor sport- en wedstrijdgerichte training kun je bij ons terecht. Je kunt je eigen pony of paard meenemen. Maar op onze manege hebben we ook leuke pony’s en paarden staan.

springles instructie training pony paard

springles instructie training pony paard

Bij ons wordt alleen lesgegeven door gediplomeerde instructeurs. Zij geven op jouw niveau dressuur- en springles en helpen je verder. Ook voor sport- en wedstrijdgerichte training kun je bij ons terecht.

Je kunt je eigen pony of paard meenemen. Maar op onze manege hebben we ook leuke pony’s en paarden staan.

INTERESSE IN SPRING- OF DRESSUURTRAINING BIJ DE HAZELHORST?
Wanneer je interesse hebt, ben je van harte welkom voor een kennismakingsles. Tijdens deze les maken we kennis, bekijken we je rijervaring en bespreken we wat je wensen zijn en wat je hoopt te leren tijdens de trainingen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Dressuurtraining Frieda

Dressuurtraining Frieda