Paardrijlessen

Wil jij paardrijles volgen van een gediplomeerd instructeur? Dat kan! Bij manege De Hazelhorst kun je de hele week terecht voor pony- en paardrijlessen (groep- en privélessen). Voor zowel springlessen als dressuurlessen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde ruiter, onze paardrijlessen worden samengesteld op basis van ervaring, niveau en leeftijd. Wil je graag wat extra begeleiding? Dat kan natuurlijk ook.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen bij jouw paardrijles. Naast de manegelessen verzorgen we ook regelmatig wedstrijdgerichte trainingen in springen en dressuur. Je kunt uiteraard ook met je eigen paard of pony les of training bij ons volgen.

Gediplomeerde instructie paardrijles

Bij manege De Hazelhorst kun je verantwoord leren paardrijden onder goede begeleiding. Onze gediplomeerde instructeurs verzorgen ponyrijles en paardrijles voor recreatieve en wedstrijdgerichte ruiters. Samen zorgen we ervoor dat jij op een veilige en leuke manier paardrijlessen kunt volgen.

Meer informatie paardrijlessen

Kom eens een kijkje nemen bij manege De Hazelhorst en ontdek de mogelijkheden van onze pony- en paardrijlessen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

Vragen? Stel ze gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.