Hazelhorstruiters

Welkom op de webpagina van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub De Hazelhorstruiters! Lees meer over onze gezellige en actieve rijvereniging.

DRESSUURWEDSTRIJDEN EN SPRINGWEDSTRIJDEN

De Hazelhorstruiters is opgericht in 1997 en als rijvereniging aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). De rijvereniging telt nu al ruim 60 leden, onderverdeeld in paard- en ponyruiters en amazones. Een deel van deze leden start regelmatig op wedstrijden in de regio (zowel dressuurwedstrijden als springenwedstrijden) en behaalt daarbij zeer goede resultaten.

MANEGE DE HAZELHORST

Onze rijvereniging maakt gebruik van de accommodatie en faciliteiten van manege De Hazelhorst. Lees meer over de uitgebreide faciliteiten van manege De Hazelhorstruiters. Meerdere leden van de rijvereniging hebben hier hun paard of pony in pension gestald.

WEDSTRIJDEN DE HAZELHORST

Regelmatig worden er onderlinge wedstrijden georganiseerd waaraan alle leden van De Hazelhorstruiters kunnen deelnemen. Zo wordt er in het winterseizoen gestreden om de Jan Pas wisseltroffee en in de zomermaanden worden er wedstrijden georganiseerd rondom de Oostvogel wisseltroffee. Daarnaast organiseert de rijvereniging het hele jaar door diverse activiteiten, zoals buitenritten te paard, barbecues, bowling avonden, etc. Data van deze activiteiten worden bekendgemaakt middels het prikbord en op deze website.

WORD LID VAN DE HAZELHORSTRUITERS!

Ben jij helemaal enthousiast geworden en kun je niet wachten om zelf een Hazelhorstruiter te zijn? Word dan snel lid door contact met op te nemen met Angela Sleurink via 06-21501367, hazelhorstruiters@hotmail.com of angelasleur@live.nl.