Samenwerking Eerde

Manege De Hazelhorst heeft een samenwerking met de International School Landstede in Eerde. Bij International School Eerde en Talent Trainingscentrum De Hazelhorst leer jij om je talenten te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, zowel op school als in de paardensport. Wij vinden het belangrijk dat je het voortgezet onderwijs goed afsluit met het behalen van je diploma. Daarom helpen wij je om school te combineren met de paardensport.

International School Landstede Eerde

International School Landstede Eerde

PAARDENSPORT EN VOORTGEZET ONDERWIJS

Actief zijn in de paardensport kost veel tijd: training, verzorging, begeleiding en wedstrijden. International School Eerde en manege De Hazelhorst bieden paardensport talenten de oplossing. Wij bieden voor ruiters die actief zijn in de pony- of paardensport (of paardentopsport) de mogelijkheid om hun voortgezet onderwijs diploma op optimaal niveau en onder goede begeleiding te halen. Hierdoor kunnen ruiters hun ontwikkeling en prestaties in de sport ook op hoog niveau houden.

Pony en paardrijles manege De Hazelhorst, Den Ham Overijssel

Pony en paardrijles manege De Hazelhorst, Den Ham Overijssel

ONDERWIJS- EN PAARDENSPORT PROGRAMMA

International School Eerde en manege De Hazelhorst hebben een onderwijs- en paardensport programma ontwikkeld, speciaal voor paardensport talenten. Voor elke leerling is er een programma op maat, waarin onderwijs en paardensport goed op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor kunnen leerlingen school goed combineren met trainingen en wedstrijdsport.

Talenten Trainingscentrum De Hazelhorst

Talenten Trainingscentrum De Hazelhorst

VIJF- OF ZEVENDAAGSE OPVANG PAARDENSPORT

Het internaat van International School Eerde biedt leerlingen vijf- of zevendaagse opvang. De paarden en pony’s kunnen dichtbij ondergebracht worden op manege De Hazelhorst. Wij bieden als KNHS-erkend Talent Trainingscentrum alle faciliteiten aan en dagelijkse ondersteuning voor o.a. pensionstalling, training, instructie en begeleiding.

Josta van Straaten met Ditola-S (Cardento)

Josta van Straaten met Ditola-S (Cardento)

MEER INFORMATIE OVER ONDERSTEUNING PAARDENSPORT EN ONZE SAMENWERKING MET EERDE?

Wilt u meer weten of wat manege De Hazelhorst te bieden heeft? Vraag de onze flyer aan met alle informatie over ondersteuning in de paardensport. Neem contact met ons op via info@hazelhorst.nl of bel Frieda van Straaten via 06 – 10 33 15 38. Als je meer informatie wilt over wat International School Eerde jou te bieden heeft, ga je naar www.eerde.nl. Je kunt ook contact opnemen via 0529 – 45 14 52 of via info@eerde.nl.