Talenten Trainings Centrum (TTC)

Paardensportbedrijf De Hazelhorst is sinds 2010 door de KNHS erkend als Talenten Trainings Centrum [TTC]. Daarmee is FNRS manege De Hazelhorst in Den Ham het tweede KNHS erkende TTC in Nederland. Het TTC is een door de KNHS erkende opleider voor de jeugdtalenten in de disciplines springen, dressuur en eventing. Met deze certificering is De Hazelhorst een erkend opleidingscentrum voor jonge talenten in de hippische sport.

Talenten Trainingscentrum De Hazelhorst

Talenten Trainingscentrum De Hazelhorst

TALENTEN TRAININGS CENTRUM
Een KNHS erkend TTC heeft als doel paardensporters te begeleiden in hun ontwikkeling en om door te laten te stromen naar de [inter]nationale top. Dat De Hazelhorst de status van TTC heeft gekregen betekent dat ze een goed doordacht opleidingsplan en trainingsprogramma op het gebied van begeleiding en training van paardensporttalenten zowel voor springen, dressuur als eventing hebben. Andere belangrijke voorwaarden zijn een kwaliteitseisen aan de accommodatie, een veiligheidscertificaat en training door gediplomeerde instructeurs. De Hazelhorst is sinds 2006 de trainingslocatie in Overijssel voor Pavo Hippisch Talenten Centrum Nederland [Pavo HTC].

Dressuurtraining Frieda

Dressuurtraining Frieda

TTC DE HAZELHORST
Fred en Frieda van Straaten van De Hazelhorst zijn erg blij met de certificering van de KNHS en vinden het een stempel op de jarenlange begeleiding van jonge talenten in de hippische sport. Ook de kinderen van Van Straaten zijn succesvol in de internationale paardensport met springpaarden uit eigen fokkerij.

Josta, Fred en Isabelle van Straaten

Josta, Fred en Isabelle van Straaten

CONTACT TTC DE HAZELHORST
Voor meer informatie over Talenten Trainingscentrum De Hazelhorst neem je contact met ons op.