Pony’s & paarden ruiterkamp

Tijdens het ponykamp van manege De Hazelhorst rijd je op verschillende paarden of pony’s. Dit is niet alleen heel leerzaam, maar hierdoor krijg je ook extra rijervaring. Voor de periode dat je bij ons logeert krijg je een eigen verzorgpony of -paard toegewezen.

Ervaring is een vereiste. Stap, draf en galop moet je als ruiter kunnen beheersen. Heb je twijfels? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

Leuke paarden en pony's, voor rijles en buitenritten

Leuke paarden en pony’s, voor rijles en buitenritten

PONYKAMP MET TAL AAN PAARDEN EN PONY’S

We hebben genoeg leuke paarden en pony’s, voor ruiters op elk niveau. Voor wie al wat meer rijervaring heeft, hebben we ook onze fokproducten waar je op kunt rijden tijdens de ponykampen. Dit zijn jonge talentvolle paarden en pony’s van manege De Hazelhorst en onze springpaardenfokkerij, waarvan familieleden op hoog niveau in de sport actief zijn. Goed om ervaring op te doen! Vanwege het maken van de buitenritten te paard in de bosrijke omgeving, dienen de deelnemers aan het ponykamp wel over enige rijervaring te beschikken. Je kunt uiteraard ook je eigen pony of paard meenemen naar ons ruiterkamp.

springles dressuurles instructie training pony paard

springles dressuurles instructie training pony paard

MEER WETEN OVER PAARDEN EN PONY’S MANEGE DE HAZELHORST?

Neem eens een kijkje in ons smoelenboek, hierin staat een groot deel van de paarden en pony’s van manege de Hazelhorst. Zelf kennismaken met onze toppers? Neem dan contact met ons op. Of ga direct naar het inschrijfformulier.