Paardrijlessen ponykamp

Kinderen die bij manege De Hazelhorst op ponykamp komen krijgen gerichte paardrijlessen, zoals springlessen en dressuurtraining. Tijdens deze paardrijlessen werken we aan de ontwikkeling van de ruiter en aan de combinatie van ruiter en paard. De ruiters kunnen zelf aangeven waar zij graag aan willen werken tijdens deze paardrijlessen.

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS PAARDRIJLESSEN

Na aankomst op zondag beginnen we met een introductieles. Tijdens deze paardrijles maken we kennis, bekijken we je rijervaring en bespreken we wat je wilt leren tijdens het ponykamp. Onze instructeurs delen de groepen in op basis van rijervaring en leeftijd, zodat iedere ruiter de juiste aandacht krijgt. We geven paardrijles in kleine groepen.

Paardrijlessen manege De Hazelhorst

Gediplomeerde instructeurs zorgen voor leerzame en leuke lessen

SPRINGLESSEN EN DRESSUURTRAINING

Bij manege De Hazelhorst wordt alleen lesgegeven door gediplomeerde instructeurs. Zij geven op jouw niveau dressuurtraining en springlessen. Deze dressuurtraining en springlessen worden afwisselend (2 of 3 uur per dag) gegeven. Natuurlijk maken we ook iedere dag buitenritten te paard door de mooie bossen van Overijssel. Deze buitenritten te paard zijn altijd onder begeleiding van onze instructeur paardrijden. Op manege De Hazelhorst kun je ook sport- en wedstrijdgerichte trainingen volgen tijdens het ponykamp.

springles instructie training pony paard

Springles instructie training pony paard

OPGEVEN PONYKAMP BIJ MANEGE DE HAZELHORST IN DEN HAM

Geef je vandaag nog op voor ponykamp bij De Hazelhorst, dat kan tijdens alle schoolvakanties. Neem contact met ons op!