Lid worden

Ben je op zoek naar een rijvereniging, waarbij het allemaal draait om het plezier aan de paardensport, zonder dat je daarbij wordt lastig gevallen door allerlei clubverplichtingen? Maak dan eens kennis met de Hazelhorstruiters! Rijvereniging de Hazelhorstruiters biedt volop mogelijkheden op gebied van paard- en ponyrijden, maar ook de gezelligheid van een vereniging. Zowel de beginner als gevorderde ruiter, fanatieke wedstrijdruiter als recreant, dressuur- als springruiter zijn welkom.

MANEGE DE HAZELHORST
Rijvereniging de Hazelhorstruiters maakt gebruik van de accommodatie van manege en stal De Hazelhorst, gelegen tussen Den Ham en Ommen. Hierdoor hebben wij de beschikking over alle faciliteiten voor paard en ruiter, zoals buiten- en binnenmaneges, spuitplaatsen, stalling, fantastische uitrijmogelijkheden en natuurlijk een gezellige kantine.

LESSEN EN WEDSTRIJDEN
Naast de wekelijkse verenigingsles o.l.v. gediplomeerde instructeurs, worden er onderlinge wedstrijden, diverse uitjes en buitenritten te paard georganiseerd.

WORD LID VAN DE HAZELHORSTRUITERS!
Voor meer informatie over lidmaatschap of voor een vrijblijvende deelname aan een verenigingsles, neem contact op met Angela Sleurink via 06-21501367, hazelhorstruiters@hotmail.com of angelasleur@live.nl.