Corona nieuws

Laatste update 16-12-2020:

Helaas moeten we een tijdje stoppen met de lessen, dit geldt voor alle groepen. Dit is in verband met de nieuwe corona-maatregelen. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, maar we moeten eventjes volhouden!

Zoals het er nu uitziet zijn deze maatregelen tot en met 19 januari. Mochten er toch dingen gewijzigd worden dan houden wij iedereen weer op de hoogte!

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en zien jullie allemaal volgend jaar weer!

 

Vorige update:

Hallo Hazelhorst ruiters en Amazones,

Wij zijn blij, we gaan weer beginnen en wel op woensdag 29 april. De volwassen ( vanaf 19 jaar) hebben helaas nog geen les, dit is zo tot 19 mei.

Iedereen lest op z’n eigen tijd en in zijn of haar eigen les. Graag op het leskaartje je naam zetten en deze in een bakje leggen bij het zitje. Voor een nieuwe leskaart , graag het geld gepast in een envelop met naam. Graag ook even een briefje meenemen met jullie mailadres en telefoon nr zodat wij jullie altijd kunnen bereiken met nieuws. Zijn er wijziging in de lessen dan krijgen jullie bericht van ons per app of mail, kunnen jullie zelf niet dan graag ook net als anders op tijd afmelden.

Voor alle kinderen is één regel hetzelfde; Je ouders brengen je tot de parkeerplaats, ze mogen helaas niet blijven kijken, er mogen tot 19 mei geen volwassenen op de manege komen. Dit vinden wij ook heel vervelend ,maar helaas is dit nu even niet anders. We zorgen voor voldoende instructie om de kinderen te helpen en te begeleiden. Wilt u ons toch spreken, geen probleem, geef u kind een briefje mee of mail of app ons gerust.

Wij mogen alleen lessen in de buitenbak, bij het zitje ontvangen we jullie graag. Voor kinderen van 13 t/m 18 jaar geld dat ze minimaal anderhalve meter afstand houden van elkaar en dat ze niet voor of na de les gaan samenscholen. Verder mag er 1 persoon tegelijk in de zadelkamer, zorg voor eigen poetsspullen, eigen cap, zweep en als het kan met handschoenen rijden.

Dus even in het kort;

  • Iedereen lest in z’n eigen les, tenzij wij anders doorgeven
  • Helaas geen ouders lang de lijn
  • De kantine is gesloten
  • Op en afhaal punt kinderen is de parkeerplaats
  • Ben jij, of iemand bij jou thuis, verkouden of ziek, blijf thuis.
  • Eigen cap, zweep en handschoenen

Wij hopen dat het zo een beetje duidelijk is allemaal.

Wij zijn te bereiken per telefoon en via mail:

0610331538 (Frieda)

info@hazelhorst.nl

We zien er naar uit om jullie allemaal weer te zien,

Blijf gezond en let op elkaar.

 

Team Manege De Hazelhorst