Fokkerij

PRESTATIEFOKKERS MET ÉÉN DOEL: SPRINGPAARDEN FOKKEN VOOR DE TOPSPORT!
Op De Hazelhorst vindt u tevens vele fokproducten van de familie Van Straaten. De familie Van Straaten houdt zich intensief bezig met de fokkerij van sportpaarden. En niet zonder succes. Ze maken uitsluitend gebruik van de beste en bewezen merriestammen van het KWPN en het Holsteiner verband. Familieleden van de vaak jonge fokproducten van de familie Van Straaten lopen internationaal in de sport.

Familie van Straaten

Familie van Straaten

Eind jaren 60 legde Van Straaten sr. de basis voor de huidige sportpaardenfokkerij met de aankoop van de Gelderse merrie Isabelle. Deze dochter van Uron werd op De Hazelhorst zowel voor de sport als voor de fokkerij ingezet. Isabelle behoort tot één van de belangrijkste fundamenten van het succes. Uit de nafok van Isabelle kennen we onder meer de succesvolle KWPN-hengst Fair Play (Ulft). Maar ook de bekende internationale springpaarden Exodus (Zadok) en Hurricane (Burggraaf) stammen van haar af. Als basis voor een gerichte prestatiefokkerij gaat de familie Van Straaten uit van de beste merrielijnen waarin prestatiegenen meerdere generaties verankerd liggen.

Paardenhoofden-Van-Straaten1

MEER OVER FOKKERIJ VAN STRAATEN
Bent u geïnteresseerd in de fokkerij van de familie Van Straaten? Klikt u dan via onderstaande link door naar www.familievanstraaten.nl.