Gezellige boerderij

BED & STAL DE HAZELHORST
De Hazelhorst biedt ook Bed & Breakfast aan: Bed & Stal De Hazelhorst, in de gezellige boerderij bieden we goede faciliteiten.

Gezellige boerderij met Bed & Breakfast

Gezellige boerderij met Bed & Breakfast

BED
Bed & Breakfast De Hazelhorst biedt 2 ruime tweepersoonskamers, op de bovenverdieping van onze boerderij. Elke kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Eventueel hebben we extra slaapruimte beschikbaar voor meer personen. De 2 kamers hebben elk een eigen opgang naar de bovenverdieping.

Een van slaapkamers van bed and breakfast

Een van slaapkamers van bed and breakfast De Hazelhorst Den Ham, Overijssel

’s Morgens serveren we een heerlijk ontbijt op de deel van onze sfeervolle Saksische boerderij. Hier is tevens een gezellige zithoek, waar u gebruik van kunt maken. Per nacht betaalt u € 35,- per persoon, inclusief ontbijt.

Badkamer van bed and breakfast De Hazelhorst Den Ham, Overijssel

Badkamer van bed and breakfast De Hazelhorst Den Ham, Overijssel

STAL
Wij hebben een FNRS manege en een springpaardenfokkerij en springstal. Op dit paardenbedrijf hebben we tevens ruim voldoende stallings- en trainingsmogelijkheden. U kunt dus uw eigen pony(‘s) en/of paard(en) meenemen. Ons bedrijf ligt in de mooiste bossen van Overijssel. Wij helpen u graag op weg. De Hazelhorst is een ideale uitvalsbasis om mooie lange tochten te maken. Tevens hebben we goede trainingsfaciliteiten, met twee binnenmaneges, twee buitenmaneges, een springweide en een trainingsmolen. In overleg kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Klik hier voor meer informatie over ons paardensportbedrijf. Heeft u geen eigen paard of pony, maar wilt u wel rijden? Wij hebben ruim 70 paarden en pony’s. Gevorderde ruiters en amazones kunnen bovendien rijden op onze getalenteerde fokproducten. U kunt meerijden in onze manegelessen, met een groep mee op buitenrit of zelf een buitenrit maken (onder begeleiding). Klik hier voor meer informatie over onze paarden en pony’s en de lesmogelijkheden. De Hazelhorst is ook een talenten trainingscentrum, erkend door de KNHS. U kunt ook bij ons terecht voor gerichte dressuur- en springtraining. Klik hier voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden.

ponykamp-ruiterkamp-3

MEER WETEN OVER DE BED & BREAKFAST VAN DE HAZELHORST?
Neem contact met ons op en wij lichten graag alle mogelijkheden van onze groepsaccommodatie toe.